PROGRAMMA

Friday 16th of June Tickets only

Fishalicious

Van 16.00 - 21.00u zorgen topruiters in de springtuin voor een prachtig spektakel.
Vanaf 16.00u vangt Fishalicious ‘proeftuin’ aan. Een heerlijke seafood proeverij waar netwerken & genieten, feel good music, hand in hand gaan. Naast een proeverij van Fruit de Mer, Kreeften & Oesters en haringhappen, word je ook culinair verrast met heerlijke gerechten van de BBQ American Style.

Vanaf 16.00u is ook de Luxury Lane geopend om tijdens de Fishalicious ‘proeftuin’ te shoppen. Onder begeleiding van the one and only Funky Piano’s & DJ's wordt van 16.00 - 23.00u tot in de kleine uurtjes geborreld & gedanst. En nog behoefte aan een ‘afzakkertje’? Niet getreurd, na 23.00u staat onze Biergarten Shirmbar voor je klaar om de dag in style af te sluiten.

Saturday 17th of June

USA Summer Fair – meer dan 100 exposanten met waanzinnig mooie exclusieve producten & culinaire USA Foodtrucks zorgen voor eigentijds aanbod & culinaire versnaperingen van ’s morgens 10.00 - 18.00u. Deze dag staat in het teken van the American Dream. Kidsadventures, waar de kinderen hun hart kunnen ophalen. Maar ook aan de mannen & vrouwen harten is gedacht. Bezoek het Barbers Ball of the Coyote Ugly Bar, of laat je lekker in de watten leggen door een van onze exclusieve exposanten.

Live muziek & entertainment van 11:00 tot 18.00u in de grote tent door niemand minder dan Big Caz & the Bobs en The Magic Strangers. De traditiegetrouwe Highwine Hippique passeert van 14.00 - 18.00u de revue met de bekende netwerkborrel. Geniet van de 'American Style' op ons terrein met een exclusieve parade van diverse Amerikaanse beauty's van auto's/motoren/trucks. Natuurlijk is er een dagvullend programma van spring & dressuur ruiters.

Hoekse Tent Feest

Nieuw dit jaar is Het Hoekse Tent Feest. Een heerlijk feel good feest dat start om 19.00 - 01.00u.
tickets only
slechts € 15,- pp.

bezoek de summerfair bezoek de summerfair

Sunday 18th of June

bezoek de summerfair

Ook vandaag straalt de USA Summer Fair met al haar exposanten van 10.00 - 18.00u en vele live optredens. Het Concours Hippique wordt vervolgd met de springwedstrijden in de hoofdring met de spectaculaire Derby. Geniet van de 'American Style' op ons terrein met een exclusieve parade van diverse Amerikaanse beauty's van auto's/motoren/trucks.
Live muziek & entertainment van 11:00 tot 18.00u in de grote tent door niemand minder dan Big Caz & the Bobs en The Magic Strangers. Na 3 dagen bomvol genieten, sluiten we de zondag af met Anky’s verjaardag van 14.00 - 20.00u.

tickets only
Kaarten voor Anky's verjaardag € 125,- pp.